Gevonden! Een ´groene´ korte broek.

Gevonden! Een ´groene´ korte broek.

Van de week schreef ik een blog over mijn zoektocht naar een korte broek. Al snel kwamen er verschillende reacties met tips. Ik werd er helemaal enthousiast van. Het is zo leuk om op deze manier een netwerk op te bouwen van enthousiaste mensen die ook graag op een duurzame manier bezig zijn en met je mee willen denken! Voor mij al genoeg redenen om lekker door te bloggen.

Op naar de kleermaker

Ik kreeg de tip om mijn oude broeken te laten vermaken zodat ik ze wel weer goed pas. We hebben een kleermaker in het dorp zitten, daar ga ik eens langs en vragen of ze iets voor mij kunnen betekenen.
Als ik daar over nadenk dan lijkt het mij ook zo leuk om zelf handig te zijn met de naaimachine. Ik kan dan mijn kleding steeds zo aanpassen dat het mij goed past en naar mijn smaak is. Ik heb een naaimachine staan, maar ik weet nog niet hoe die werkt. Daar moet ik maar eens een projectje van maken als er wat tijd is.

Natur-el

Vera wees mij op een korte broek die zij in hun winkel verkopen. Ze hebben een bakstenen winkel en een mooie webshop. Ik kende de naam wel maar had er nog nooit iets gekocht. Ze vertellen een mooi verhaal op hun website dat precies aansluit bij mijn visie op kleding. Helaas is Rotterdam niet naast de deur voor mij, dus ik moest het doen met de webshop.

“Mode en kleding moet mooi zijn, maar het verhaal moet óók kloppen” Aldus Vera, van Natur-el.

Ze verkopen kleding voor kinderen, heren en dames, biologische wollen sokken en producten voor het slapen en verzorgingsproducten.
Bij de verzorgingsproducten zag ik een aantal plastic vrije zeepjes staan, onder andere de shampoo bar. Op dit moment ben ik nog bezig met een shampoobar waar ik niet zo heel erg tevreden over ben. Als die op is, ga ik die van natur-el eens proberen.

Ik kwam verder heel veel mooie shirts en andere items tegen. Maar ik heb mij even beheerst. Ik probeer alleen nog maar iets te kopen als ik het echt nodig heb. Eerst wil ik wat meer orde in mijn kledingkast krijgen voordat ik mijn garderobe denk te moeten uitbreiden.

 

De broek

Maar even terug naar dé broek waar het allemaal mee begon. Ze verkochten een korte jeans van Armed Angels. Een merk dat ik wel ken. Ik heb er al wat shirts van in mijn kast liggen waar ik erg tevreden over ben. Over de maat twijfelde ik een beetje maar ik besloot de gok toch maar te wagen. Broeken kopen op internet vind ik altijd lastig. Ik heb er al heel wat terug moeten sturen omdat ze dan net niet lekker zitten.

Snel besteld en toen kwam ik er achter dat ze op vakantie waren! He jammer dan toch maar wat langer wachten en hopen dat de zomer nog lang duurt. Toen ik hen dit liet weten op Facebook, reageerde Vera dat ze stiekem nog niet weg was en het broekje nog wel even op de post zou doen. Wat lief!

Vandaag kwam het pakketje binnen. Snel even passen. En ja hoor! Hij zit gewoon goed zoals een korte broek gewoon lekker moet zitten. Ik ben helemaal blij 🙂

13898539_851185878316259_536997514_o

Persoonlijk

Online shoppen is over het algemeen niet zo persoonlijk. Je spreekt niemand en het is vrij anoniem. Je hebt vooral contact met je pakketbezorger.  (in ons geval is dat dan weer heel persoonlijk trouwens)

Maar bij mijn bestelling van Natur-el zat een heel leuk persoonlijk kaartje.

13939984_851185871649593_244234673_o

Ik krijg dan een glimlach op mijn gezicht als mijn bestelling binnenkomt. Zo wordt online shoppen toch persoonlijk, net alsof je in een klein boetiekje gaat winkelen. Zo gaat dat ook bij Eko de Peko. Van de week kreeg ik van Linda weer een pakketje binnen voor mijn zoon met een leuk persoonlijk kaartje erbij

13898403_849990331769147_1132510176_o

Ik denk dat het een hele goede manier is om klanten voor je te winnen. Ik merk dat ik graag die webshops bezoek waar ik fijne ervaringen mee heb. Dit soort acties dragen daar aan bij. Binnen de enorme keuze op het internet, kies ik dan graag voor vertrouwd en net even iets persoonlijker.

Ik heb mijn ‘groene’ korte broek dus gevonden. Maar daarnaast heb ik ook weer een mooie winkel gevonden. Ik heb een klein lijstje met favoriete webshops. Daar komt Natur-el nu ook bij. Tot snel Vera!

 

Wat is voor jou een reden om voor een bepaalde webshop te kiezen?

 

 

 

7 gedachten over “Gevonden! Een ´groene´ korte broek.

    1. Ik hoop ook dat ik in Amsterdam nog het nodige kan vinden. Zo’n grote stad zal toch ook wat moeten hebben? Ik moet het misschien alleen nog vinden.

  1. Zo zie je maar weer..super om die zoektocht te lezen..hij en dat voor een Groene korte broek!! Missie geslaagd zou ik zeggen. Zeker dat persoonlijk geschreven bericht..maakt het weer compleet!

Geef een reactie